Diensten

TeleTigers levert uitsluitend diensten. Wij leveren geen hardware, software of netwerken. Vanuit die onafhankelijke positie in de markt kunnen wij met u kritisch het aanbod van de leveranciers beoordelen.

Op basis van onze diepgaande kennis van de markt en de technologie kunnen wij de producten, de service en de tarieven van leveranciers op waarde schatten en goed afwegen tegen de alternatieven die er in de markt voorhanden zijn.

U kunt bij ons terecht voor ondersteuning op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Het aanbieden van kennis en ervaring op alle niveaus vanuit een bedrijf is een belangrijke meerwaarde van TeleTigers. Wij kennen de producten en diensten van de marktleiders uit de praktijk.

Onze consultants kunnen u helpen met bijvoorbeeld beleidsontwikkeling, keuzes maken voor technologie en leveranciers, vraagstukken over de beheerorganisatie en sourcing, het opstellen van een programma van eisen en aanbestedingstrajecten.

De project managers zijn in staat om u grote projecten uit handen te nemen en in goede banen te leiden.

Daarnaast beschikken wij over ervaren beheerders en engineers die de systemen van de marktleiders door en door kennen. Zij kunnen u zowel op dagelijks operationeel niveau ondersteunen als op tactisch niveau met afstemming met de business en planning voor de middellange termijn.

Tenslotte kunt u ook het hele beheer aan ons uitbesteden, waarbij u voor een scherp tarief een heel team van specialisten continu ter beschikking hebt staan.