Graag geven wij je een blik in je professionele toekomst. En dan vooral hoe die eruit gaat zien als je bij TeleTigers komt werken.

Bij TeleTigers werk je samen met ruim 50 collega’s. De meeste zijn technische specialisten. Samen zorgen zij ervoor dat onze klanten worden ondersteund bij al hun vragen op het gebied van IP netwerken, bedrijfstelefonie en contact center systemen.

Wat maakt het werken bij TeleTigers zo aantrekkelijk?

Wij richten ons op leading technology

Techniek is altijd in beweging en wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Door tijdig in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en ervoor te zorgen dat wij de juiste en actuele kennis in huis hebben, kunnen we onze opdrachtgevers ondersteunen bij het invoeren van de nieuwste technieken. Als er nieuwe marktleiders naar voren komen, passen wij onze strategie hierop aan en zorgen ervoor dat onze specialisten worden opgeleid.

Kennis van techniek

Door de goede opleidingsprogramma’s kunnen onze specialisten kennis opdoen van bestaande en nieuwe technologieën. Er zijn verschillende richtingen zoals Avaya, Mitel, Cisco, Huawei, Interactive Intelligence en Microsoft Lync. Onze engineers hebben kennis van minimaal twee systemen. Naast het volgen van een opleiding is het mogelijk om in ons lab praktische ervaring op te doen en allerlei situaties uit te testen. De engineers houden van een uitdaging; een probleem met een nieuwe release of een uitzonderlijke situatie bij een opdrachtgever is een mooie gelegenheid om de kennis van alle collega’s te bundelen om zo samen tot een oplossing te komen.

Doorgroeien

Je doet gevarieerde ervaring op in verschillende projecten bij diverse opdrachtgevers. Dit zorgt ervoor dat je je snel breed kunt ontwikkelen. Zeker voor iemand die aan het begin van zijn loopbaan staat, betekent dit een unieke kans om snel door te groeien. Voor ervaren collega’s worden de opdrachten groter of complexer, waardoor je dieper op de materie kunt gaan, nieuwe uitdaging krijgt en met plezier naar je werk blijft gaan.

Niet alleen techniek

Al onze specialisten hebben diepgaande interesse in de techniek en een groot aantal zal ook altijd bezig blijven hun technische kennis te verbreden en te verdiepen. Anderen willen hun technische kennis combineren met kennis van organisaties door bijvoorbeeld projectleiding of consultancy te gaan doen. Maar misschien is het voor jou een uitdaging om eens te kijken of je je kennis kunt overbrengen als docent. Bij ons kun je verschillende projecten doen, waardoor je voor jezelf kunt ontdekken wat het beste bij jou past. En kom je tot de ontdekking dat je het toch veel leuker vindt om weer helemaal de techniek in te duiken, dan kijken we uit naar een volgende opdracht die daarbij past.

Collega’s

Je komt in een team met collega’s, die allemaal een technische HBO opleiding hebben gevolgd. Samen zorg je ervoor dat de klant zich geen zorgen hoeft te maken, want jullie lossen de problemen voor hem op. En natuurlijk kun je altijd terugvallen op je collega’s, net zoals zij ook op jou een beroep kunnen doen. Soms werk je samen met je collega’s in een project, anderen ontmoet je tijdens de teammiddagen of een etentje met collega’s.

Altijd nauw contact met je manager

Minimaal eenmaal in de zes weken heb je een gesprek met je manager. Je bespreekt dan samen hoe het gaat met je opdracht, je opleiding en andere persoonlijke en zakelijke onderwerpen. Samen spreek je dan gerichte acties af voor jullie beiden. Wij geloven in tweerichting-verkeer.

Open cultuur

TeleTigers kent een open cultuur met korte communicatielijnen. De deuren van het management staan altijd open en je kunt er op ieder moment binnenlopen. Om het onderlinge contact te versterken zijn er een aantal malen per jaar social events. Twee keer per jaar worden ook de partners uitgenodigd en via ons bedrijfsblad Collega Contact houden we iedereen op de hoogte.

Zekerheid

Werken bij TeleTigers betekent ook een arbeidsovereenkomst bij TeleTigers. Heb je even geen opdracht, dan doe je een opleiding, werk je in het lab of werk je aan een interne opdracht. Maar wil je meer flexibiliteit, dan kun je ook aan de slag op een projectcontract of als freelancer.