Heb je ervaring op één van de gebieden waarin wij ons specialiseren en wil je deze ervaring uitbreiden naar meerdere platformen. Of zoek je meer afwisseling in je werk of vooral een hele prettige werkgever? Kijk eens bij onze vacatures of neem contact met ons op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Een open sollicitatie sturen mag natuurlijk ook altijd.

Ready to be a tiger?


Ben je recent afgestudeerd of heb je weinig werkervaring? En vind jij het leuk om je te verdiepen in techniek en je kennis en kunde ten dienste te stellen van de Top 500 van Nederland? Op zoek naar een afwisselende baan, vol uitdaging en mogelijkheden om te ontwikkelen? Kijk dan snel naar onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Op deze site kun je al veel informatie vinden over ons bedrijf. Maar sfeer proeven kan nog altijd het beste in een persoonlijke ontmoeting. Daarom bieden we regelmatig de gelegenheid om kennis te maken met ons management. Gewoon, informeel en vrijblijvend. Maak van deze gelegenheid gebruik en bel gerust voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Afstudeerstage

Doe je een technische HBO opleiding en ben je op zoek naar een afstudeerstage, neem dan contact op met TeleTigers. Wij kunnen je een technisch uitdagende omgeving bieden, waarin je kans krijgt om zelf aan de slag te gaan. Voorbeelden van afstudeeropdrachten bij TeleTigers zijn: ontwerp en implementatie van een virtuele lab omgeving, het ontwikkelen van een app of het onderzoeken van technische ontwikkelingen in de zorgsector. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op.

Vacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Open sollicitatie

Naast de actuele vacatures zijn we altijd geïnteresseerd in specialisten op ons vakgebied. Heb je een opleiding op HBO niveau en technische kennis en ervaring met Interactive Intelligence, Microsoft Lync, Huawei en of Avaya dan nodigen we je uit om een open sollicitatie aan ons te sturen. Ook voor startende en ervaren consultants zijn er bij ons mogelijkheden. Je kunt je cv en motivatie mailen naar m.vd.laan@teletigers.nl